‘Feyenoorder pakt transfersom in één keer terug’

Ramiz Zerrouki begon gisteren voor Feyenoord in het duel tegen Lazio Roma in de basis. En de middenvelder pakte net voor rust uit met 2-0. Uiteindelijk wisten de Rotterdammers met 3-1 te winnen.

De speler die afgelopen zomer de langverwachte transfer maakte van FC Twente naar Feyenoord is niet altijd zeker van een basisplek. In het Champions League-duel koos Slot toch voor de in Amsterdam geboren middenvelder.

Journalist van de TC Tubantia Leon ten Voorde volgde het duel ook en kwam met een opmerkelijk bericht op X: “Zerrouki verdient op één avond even de transfersom terug voor Feyenoord”, doelend op het sterke spel van Feyenoord.

Het bericht ‘Feyenoorder pakt transfersom in één keer terug’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *