‘Riechedly Bazoer kan zo mee in Oranje’

Doelman Remko Pasveer zit goed op zijn plek bij Vitesse. De 37-jarige sluitpost presteert prima bij zijn club en staan bijna bovenaan in de Eredivisie. Hij kan enorm genieten van zijn ploeggenoten.

Vooral van Riechedly Bazoer is Pasveer onder de indruk. “Deze Bazoer kun je zó bij het Nederlands elftal nemen, honderd procent”, aldus Pasveer in gesprek met Voetbal International. “Hij staat met een lach op het veld, denkt in het teambelang, is fitter dan ooit en zó ontzettend slim en goed. Qua positie, qua duels. De meeste mensen zien wat hij aan de bal doet, maar let ook eens op waar hij loopt. Wat hij dit seizoen laat zien, is net zoals Tannane van hoog niveau.”

Want ook Tannane is volgens de doelman een absolute sterkhouder. “Ik vind het jammer dat mensen schrijven over hun zogenaamde mindere kanten. Iedereen heeft wel iets. Ik kijk net als de trainer liever naar die 99 dingen die wél goed gaan. Als club hebben we laten zien dat ze zich op hun gemak kunnen voelen en respect krijgen. Ze hebben een scherp randje, nou en? Het is heerlijk om met ze te spelen”, spreekt hij uit ervaring.

Vitesse is onder de nieuwe coach Thomas Letsch uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. Na acht speelronden hebben de Arnhemmers 21 punten verzameld, evenveel als mede-koploper Ajax. Alleen de Amsterdammers slaagden er tot dusverre in Vitesse een nederlaag toe te brengen. In september werd het 2-1 in de Johan Cruijff Arena.

The post ‘Riechedly Bazoer kan zo mee in Oranje’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *