‘Lionel Messi moet vrezen voor straf in de Champions League’

Het zou zomaar kunnen dat Lionel Messi een straf krijgt in de Champions League. In de wedstrijd tegen Liverpool die met 3-0 gewonnen werd zou hij namelijk een klap hebben uitgedeeld aan Fabinho. Het incident ontging de arbitrage, waardoor de aanval van Barcelona verder ging. Uiteindelijk mocht de Argentijnse steraanvaller zelf de 2-0 binnenlopen.

Ook de VAR greep niet in. Echter, op sociale media roept menigeen om een schorsing voor Messi. Mocht de UEFA hier gehoor aan geven, dan dreigt hij zowel de return tegen Liverpool als de finale tegen Ajax of Tottenham Hotspur te moeten missen. Kijk en oordeel zelf…

The post ‘Lionel Messi moet vrezen voor straf in de Champions League’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

LIKE! ons op TWITTER!