‘Ajax maakt jacht op de nieuwe Kylian Mbappé’

Volgens diverse buitenlandse media maakt Ajax jacht op Kelvin John. De 17-jarige aanvaller wordt in Tanzania de niewue Kylian Mbappé genoemd. Naast Ajax zijn ook Anderlecht, Manchester City en een kleine club uit Zweden geïnteresseerd.

Anderlecht zou momenteel het meest concreet zijn, maar de Belgische topclub kan John vooralsnog niet contracteren. Wel heeft hij de aanbieding om regelmatig trainingsstages af te werken in Brussel om hem na zijn achttiende verjaardag te kunnen inlijven.

The post ‘Ajax maakt jacht op de nieuwe Kylian Mbappé’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

LIKE! ons op TWITTER!