‘Furieuze Cristiano Ronaldo slaat om zich heen na Ajax-stunt’

Cristiano Ronaldo heeft het even helemaal gehad bij Juventus. De Oude Dame ging ten onder tegen Ajax en dat kan de Portugese supertster maar slecht verkroppen.

La Gazzetta dello Sport meldt dat de wereldster in de afgelopen dagen de vloer heeft aangeveegd met een aantal van zijn ploeggenoten, die mentale weerbaarheid zouden missen. Ronaldo begrijpt niet hoe het zo mis heeft kunnen gaan en zijn teammaten hebben het dan ook helemaal verbruid bij de Portugees, die zelfs al na zou denken over een vertrek bij De Oude Dame.

Zo ver is het natuurlijk nog niet, maar Cristiano eist wel dat de clubleiding in actie komt. Paulo Dybala, Douglas Costa en Miralem Pjanic kunnen vertrekken en de international en grote held van Portugal vindt dat president Andrea Agnelli de portemonnee moet trekken om vervangers als Federico Chiesa (Fiorentina), Mauro Icardi (Internazionale), Mohamed Salah (Liverpool) en João Félix (SL Benfica) aan te trekken.

The post ‘Furieuze Cristiano Ronaldo slaat om zich heen na Ajax-stunt’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *