Talentvolle speler blij met vertrek bij Feyenoord: ‘Het was een vervelende tijd’

Gisteren maakte Heracles Almelo bekend dat het een speler van Feyenoord overneemt. Het gaat om het jonge verdedigende talent Mats Knoester. Hij tekende daar tot 2021 en de overgang voelt als een opluchting voor hem. Knoester werd eerder dit seizoen landelijk bekend na een vechtpartij op het jeugdcomplex van Feyenoord. De verdediger kreeg het aan […]

The post Talentvolle speler blij met vertrek bij Feyenoord: ‘Het was een vervelende tijd’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Talentvolle speler blij met vertrek bij Feyenoord: ‘Het was een vervelende tijd’

Gisteren maakte Heracles Almelo bekend dat het een speler van Feyenoord overneemt. Het gaat om het jonge verdedigende talent Mats Knoester. Hij tekende daar tot 2021 en de overgang voelt als een opluchting voor hem. Knoester werd eerder dit seizoen landelijk bekend na een vechtpartij op het jeugdcomplex van Feyenoord. De verdediger kreeg het aan […]

The post Talentvolle speler blij met vertrek bij Feyenoord: ‘Het was een vervelende tijd’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *