BREAKING: ‘Denzel Dumfries kan bijzondere bliksemtransfer maken’

De carriere van Denzel Dumfries zit in een stroomversnelling. Hij is pas net actief voor PSV maar hij kan nu alweer een bliksemtransfer gaan maken. De rechtsback maakte bijzonder veel indruk in de Nations League-wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk en had totaal geen moeite om spelers als Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) en Ousmane Dembélé (FC Barcelona) […]

The post BREAKING: ‘Denzel Dumfries kan bijzondere bliksemtransfer maken’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BREAKING: ‘Denzel Dumfries kan bijzondere bliksemtransfer maken’

De carriere van Denzel Dumfries zit in een stroomversnelling. Hij is pas net actief voor PSV maar hij kan nu alweer een bliksemtransfer gaan maken. De rechtsback maakte bijzonder veel indruk in de Nations League-wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk en had totaal geen moeite om spelers als Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) en Ousmane Dembélé (FC Barcelona) […]

The post BREAKING: ‘Denzel Dumfries kan bijzondere bliksemtransfer maken’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

LIKE! ons op TWITTER!