Eric Botteghin zet handtekening onder nieuw contract bij Feyenoord

Goed nieuws voor Feyenoord. Verdediger Eric Botteghin blijft langer voor de club behouden. Hij heeft zijn krabbel gezet onder een contract dat hem aan de Rotterdammers bindt tot medio 2020. “We zijn heel blij met de contractverlenging van Eric. We zien hem als een heel belangrijke teamspeler, die door zijn onverzettelijkheid en topsportmentaliteit fantastisch bij […]

The post Eric Botteghin zet handtekening onder nieuw contract bij Feyenoord appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Eric Botteghin zet handtekening onder nieuw contract bij Feyenoord

Goed nieuws voor Feyenoord. Verdediger Eric Botteghin blijft langer voor de club behouden. Hij heeft zijn krabbel gezet onder een contract dat hem aan de Rotterdammers bindt tot medio 2020. “We zijn heel blij met de contractverlenging van Eric. We zien hem als een heel belangrijke teamspeler, die door zijn onverzettelijkheid en topsportmentaliteit fantastisch bij […]

The post Eric Botteghin zet handtekening onder nieuw contract bij Feyenoord appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

LIKE! ons op TWITTER!