‘Feyenoord contracteert opvolger van Rick Karsdorp’

Het is zo goed als zeker dat Kevin Diks naar Feyenoord komt. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Hij wordt de opvolger van Rick Karsdorp die voor een transfersom van 17 miljoen euro naar AS Roma vertrekt. In de afgelopen transferzomer besloot de back nog van Vitesse naar het Italiaanse Fiorentina te vertrekken, maar […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Feyenoord contracteert opvolger van Rick Karsdorp’

Het is zo goed als zeker dat Kevin Diks naar Feyenoord komt. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Hij wordt de opvolger van Rick Karsdorp die voor een transfersom van 17 miljoen euro naar AS Roma vertrekt. In de afgelopen transferzomer besloot de back nog van Vitesse naar het Italiaanse Fiorentina te vertrekken, maar […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *