‘Marko Vejinovic en Lucas Woudenberg mogen weg bij Feyenoord’

Marko Vejinovic en Lucas Woudenberg mogen in principe aan het eind van het seizoen weg bij Feyenoord. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Daarnaast is derde keeper Pär Hansson straks transfervrij. Enkele jonge talenten zullen het voorstel krijgen om op huurbasis naar FC Den Bosch te verhuizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘Marko Vejinovic en Lucas Woudenberg mogen weg bij Feyenoord’

Marko Vejinovic en Lucas Woudenberg mogen in principe aan het eind van het seizoen weg bij Feyenoord. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Daarnaast is derde keeper Pär Hansson straks transfervrij. Enkele jonge talenten zullen het voorstel krijgen om op huurbasis naar FC Den Bosch te verhuizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.