De achtste finales, Duitsland – Slowakije

Voor de start van het EK was Duitsland de absolute favoriet om het toernooi te winnen. Nu is Frankrijk de favoriet met een iets lagere quotering. De Duitsers spelen tot nu toe niet erg overtuigend, maar ze weten wel te scoren en te winnen. Nu spelen ze tegen Slowakije en de laatste keer dat deze teams elkaar tegen kwamen was de vriendschappelijke wedstrijd van 29 mei vlak voor het EK. Slowakije won deze wedstrijd met 3-1.

Duitslands rit naar de achtste finales

Duitsland heeft slechts drie keer gescoord in de groepsfase en met twee overwinningen op Oekraine (2-0) en Noord-Ierland (0-1) en een gelijkspel tegen Polen (0-0) zijn ze niet de topklasse die we gezien hebben op het laatste WK. Tegen Oekraine kwamen ze nog goed weg door een geweldige redding van Jérôme Boateng die op de lijn de bal er nog uit wist te houden. Tegen Polen werd het gelijkspel in een wedstrijd waar Duitsland wel domineerde op gebied van balbezit, maar niet wist te scoren. Tegen Noord-Ierland konden we wat van het Duitsland van weleer zien met totale dominantie en 21 doelpogingen. Toch ging de bal er slechts 1 keer in.

Slowakije als leuke verrassing

Slowakije begon het toernooi met een nederlaag tegen Wales. Biede teams waren best aan elkaar gewaagd, maar het late doelpunt van Hal Robson-Kanu maakte het verschil. Tegen Rusland wist Slowakije te winnen met 2-1 door doelpunten van Weiss en Hamsik. Als laatste speelden ze tegen Engeland en dit werd een saai gelijkspel, mogelijk omdat beide teams al wisten dat ze met een gelijkspel wel door zouden gaan.

Wedden op Duitsland – Slowakije

De bookmakers zijn vrij duidelijk over wie deze wedstrijd gaat winnen. Duitsland is absolute favoriet met odds rond de 1.40. Dit ondanks dat Boateng waarschijnlijk niet zal kunnen meespelen door zijn blessure, dus ze moeten op zoek naar een ander engeltje dat de bal van de lijn kan houden. Als je zelf wilt inzetten dan kan je tijdens het EK profiteren van allerlei bonussen als je een nieuw account opent bij de bookies. Bonussen vergelijken kan bijvoorbeeld hier, waar de bonussen van een aantal bookmakers onder elkaar staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *